A Klimat medverkar i senaste numret av Energi & miljö

loading...

I det senaste numret av Energi & miljö dyker det upp ett välbekant ansikte!

Tillsammans med Joakim Winberg från EHB har Jegor blivit intervjuad om partneringprojektet i Romberga. Där projekterar vi luftbehandlingsinstallationer tillsammans med vår beställare OTK Klimatinstallationer. 

2018 inleddes en renovering och upprustning med fokus på energieffektivisering. Projektet beräknas pågå till 2025, då totalt 700 lägenheter ska ha stamrenoverats och moderniserats med bland annat nya kök och badrum. 

Mer om projektet och om vårt FTXA-system finns att läsa här.

Den 24 novemer besöker vi även ExpoVent i Västerås där Jegor inleder mässan med en presentation om just FTXA. För mer information och anmälan till mässan kikar ni in på Slussen