God jul och gott nytt år!

Vi på A Klimat vill passa på att önska god jul och gott nytt år!

2022 har både varit ett ovanligt och händelserikt år, även för oss på A Klimat.

Med dagens energipriser blir energioptimering av befintliga fastigheter allt viktigare.
Vi har därför satsat på att bredda både vårt tjänsteutbud och kompetens.

Vårt arbete med injusteringar, utredningar och besiktningar har klart ökat under 2022 och vi vill göra mer!

Under 2023 utökar vi bland annat med styr- och regler och kyl/värmepumpskompetens. Vi får dessutom tre nya medarbetare.

Erik Zöchling kommer närmast från Nordomatic och blir A Klimats första styr-och reglerkonsult med expertis inom automation. Från och med den 1 februari knyter vi alltså ytterligare en disciplin till oss.

Börje Mellstrand börjar redan den 2 januari och kommer att arbeta med projektering av både ventilation och VS. Med 18 års erfarenhet i konstruktörsrollen blir han ett välkommet tillskott i personalstyrkan.

Patrick Springer ansluter den 1 februari. Patrick kommer att arbeta som handläggare och axlar samtidigt rollen som kontorschef för vår kommande etablering i Uppsala. I portföljen har han mångårig erfarenhet av rollen som projektledare. Han bidrar också med kylcertifikat, OVK-behörighet och erfarenhet av injustering av ventilation.

2023 tar vi nästa steg i A Klimats resa och slår upp ett kontor i Uppsala.
Året inleds dock med fest, A Klimat fyller nämligen 5 år!

Kommentera gärna: