Lediga tjänster

Handläggare, inriktning VVS

Arbetsbeskrivning:
Som handläggare inom VVS arbetar du med att driva både små och stora projekt framåt med hjälp av god administrationsförmåga. Du är en driven person vars uppgift blir att leda våra konstruktörer framåt. Du medverkar på projektmöten och interagerar både med kunder och med övriga projektdeltagare. Framförallt är du en organiserad lagspelare som ser till att projekt drivs igenom i tid och med ett genomgående kvalitetstänk i varje steg av processen.

Du har tidigare arbetat med projektering inom VVS och vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet i rollen som handläggare, med ett ekonomiskt tänk och kunnighet.
Du är besitter god teknisk kompetens, är skicklig på att planera och är van vid att jobba med systemlösningar.

Vi strävar efter att ha en öppen och ärlig dialog både gentemot våra kunder och varandra.
Vår målsättning är att i varje projekt utgå ifrån kundens behov för att tillsammans ta fram en optimal lösning till lägsta klimatpåverkan och pris.

Då vi är ett ungt företag med stora ambitioner finns också stora möjligheter att vara med och påverka för att driva igenom nya idéer och arbetssätt. Som handläggare har du en övergripande och analyserande roll där du använder din goda kommunikativa förmåga för att på ett effektivt sätt se till att vi ständigt arbetar för att utvecklas och förbättras.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i kvarteret Skiftnyckeln i Enköping, i det som en gång var hemvist för Bahcos egna ingenjörer. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och engagerat team, där vi är måna om att alla får komma till tals och bidra med sin egen prägel.
Önskemål och krav:
För att lyckas i rollen som handläggare ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning inom VVS och administration, alternativt flera års yrkeserfarenhet som projektör inom VVS. Du har tidigare arbetat som handläggare i minst tre år.

Körkort, utbildning och erfarenhet i CAD-system samt Officepaketet är ett grundkrav.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har ett öga för detaljer och kvalitét.
Du ser vikten av att skapa långsiktiga och stabila affärsrelationer och ger också ett förtroendeingivande intryck.
 
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Enköping
Arbetstid: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan skickas, med CV och personligt brev, till jobb(at)aklimat.se

Vill du ha mer information eller har du frågor kring tjänsten?
Tag kontakt med Jegor på telefon 079-0758884, eller maila till jegor.aunola(at)aklimat.se
 

Konstruktör, inriktning ventilation och VS

Arbetsbeskrivning:
Som VVS-konstruktör arbetar du framförallt med att ta fram tekniska lösningar. Du gör beskrivningar, ritar och konstruerar i 3D-miljö i MagiCad. Fokus ligger både på kund och budget, men också på miljö-och energibesparing. Projekten varierar i storlek, allt från gym, skolor och kontor till storskaliga vårdboende och hyreskomplex.

En viktig del av arbetet består i att medverka vid projektmöten där du interagerar med kunder och övriga projektdeltagare, tjänsten kräver alltså att du besitter god social kompetens. Vi är ett ungt företag där vi är måna om att tillsammans ta fram de lösningar och rutiner vi vill arbeta efter, så vi ser gärna att också du drivs av att ta dig an nya utmaningar och att ständigt förbättra och utveckla både din egen arbetsroll och verksamheten i sig.

Vi strävar efter en öppen och ärlig dialog gentemot våra kunder och vår målsättning är att i varje projekt utgå ifrån kundens behov för att hitta en optimal lösning till lägsta klimatpåverkan och pris.

Du är utåtriktad och noggrann, med en förmåga att arbeta strukturerat med flera parallella projekt, både på individuell och gruppnivå. För dig är det viktigt att alla delar i ett projekt håller samma höga kvalitét och miljötänk. Du har också en förståelse för att arbetsprocesser och tidsramar inom projektering ibland kan ändras snabbt och förstår vikten av att vara anpassningsbar.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i kvarteret Skiftnyckeln i Enköping, i det som en gång var hemvist för Bahcos egna ingenjörer. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och engagerat team, där vi är måna om att alla får komma till tals och bidra med sin egen prägel.Önskemål och krav:
Du har eftergymnasial utbildning inom VVS, minst ett par års erfarenhet av konstruktörsrollen och är van att hantera flera olika arbetsmoment.
Högskole-eller civilingenjörsutbildning är meriterande.

Du har ett genuint teknikintresse och har också en förståelse för hur olika system är uppbyggda och fungerar. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har ett öga för detaljer och kvalitet.

Utbildning och erfarenhet i MagiCad, samt Officepaketet är ett grundkrav.
 
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Enköping
Arbetstid: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan skickas, med CV och personligt brev, till jobb(at)aklimat.se

Vill du ha mer information eller har du frågor kring tjänsten?
Tag kontakt med Jegor på telefon 079-0758884, eller maila till jegor.aunola(at)aklimat.se